PADEL TENNIS AARHUS

Velkommen hos Padel Star

Hos os finder du et topmoderne padel tennis center i Aarhus.

Book et arrangement Padel tennis Aarhus og Padel Star

DIT PADEL TENNIS CENTER I AARHUS

padel tennis baner i aarhus

I vores hal i Højbjerg, Aarhus. finder du 4 topmoderne padel tennis baner. Vi bruger de bedste faciliteter fra Adidas, så du kan nyde et spil padel tennis uden at gå på kompromis med noget.

Du kan til enhver tid leje udstyr af os. Vores padel tennis hal er altid bemandet, så du kan få vejledning i forhold til både padel tennis reglerne, valg af udstyr m.m. Vi tilbyder desuden en hyggelig café med loungeområde, hvor du og dine medspillere kan nyde lidt kvalitetstid før og efter kampen.

Hvis du leder efter det perfekte sted at spille padel tennis i Aarhus, så er du kommet til det rette sted. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os!

ER padel tennis noget for dig?

Du bor måske i eller omkring Aarhus, og du vil gerne holde dig aktiv, samtidig med at du får en god dosis konkurrence. Måske kender du allerede sporten, eller du har måske hørt om padel tennis fra en ven, en nabo eller lignende? Tag udfordringen op og invitér dem med ud til os, så I sammen kan få en sjov oplevelse med padel tennis i Aarhus!

Hvad er padel tennis egentlig?

Padel tennis er en efterhånden en meget velkendt sportsgren i det meste af verden, og selvom den først for alvor har fået fat i Danmark for relativt nylig, så brager den frem i popularitet! Hvis du gerne vil vide mere om padel tennis i Danmark, så kan du klikke dig ind på Dansk Padel Forbund (DPF) for at tilmelde dig turneringer, kende reglerne, m.m.

Padel tennis er en blanding mellem squash og tennis, og man spiller på en bane, der er 20 x 10 meter. Banen har bander hele vejen rundt, og der er et net i midten. Det er mest almindeligt at spille double, men man kan også spille single padel tennis.

Vi glæder os til at se dig til et slag padel tennis i Aarhus!