PRIVATE ARRANGEMENTER HOS PADEL STAR

Hold et sjovt og anderledes arrangement hos os

Står du og skal planlægge en polterabend, fødselsdag eller herrefrokost? Eller ønsker du at holde en anden form for privat arrangement med masser af padel tennis, sjov og godt humør? Hos Padel Star kan I få lige præcis det arrangement, som I ønsker. Vi skruer private arrangementer sammen efter dine ønsker og dit budget, så I får sammensat den helt rigtige pakke til lige netop jeres behov.  

Vi har de bedste faciliteter til private arrangementer, som kan styrke sammenholdet, give sved på panden, skabe gode grin og udfordre hver og én. Hvis I ønsker det, sørger vi også gerne for forplejning og instruktør. Hos os handler det om at have det sjovt og lave træning, hvor alle kan være med.

Vi benytter Panorama-baner fra Adidas af bedste kvalitet, og alt vores udstyr er splinternyt. Vi har i alt 4 baner, som kan udlejes enten samlet eller hver for sig, afhængig af hvor mange deltagere I er til jeres arrangement.

Hos Padel Star har vi samtidig lokaler med plads op til 24 personer. Vi kan håndtere alle typer af private arrangementer, hvad enten det er en polterabend, fødselsdage, padel & tapas/vin, julefrokost, herre-/damefrokost eller noget helt sjette. 

I bestemmer selv hvilken varighed, type af forplejning og aktiviteter, som skal inkluderes i jeres padel tennis arrangement. Hvis I ønsker en instruktør eller turneringsleder til jeres arrangement, er dette også en mulighed, så I får mest muligt ud af jeres besøg hos os.

Private arrangementer i århus

Forskellige pakkeløsninger til private arrangementer

Nedenunder kan I få et overblik over nødvendige og praktiske informationer, når I vælger at booke og holde private arrangementer hos Padel Star i Aarhus.

I kan altid kontakte Padel Star, hvis I har yderligere spørgsmål angående vores pakkeløsninger.

Eksempler på private arrangementer

Hos Padel Star får I som sagt lige præcis det arrangement, som I ønsker jer. Nedenfor kan I se to eksempler på, hvad en pakke på et privat arrangement hos os kunne indeholde. Har I andre ønsker eller behov, så tøv ikke med at kontakte os. Så strikker vi lige netop den kombination sammen, som passer til jer.

Herre-/damefrokost

  • 2 timers padel på 2 baner
  • Bolde og bat
  • Instruktør/leder af Americano turnering
  • Eget lokale i 3 timer efter padel
  • Mad og drikke efter ønsker
Priser fra: 2.900,- pr. arrangement

 

Polterabend

  • 2 timers padel på to baner
  • Bolde og bat
  • Instruktør/leder af Americano turnering
  • Én vand pr. person
Priser fra: 2.040,- pr. arrangement 

 

Gratis parkering

Du får altid gratis parkering hos os, når du lejer en bane, og vi lover, at der er plads nok til alle.

Omklædningsrum

Der er helt nye omklædningsfaciliteter, som giver en god oplevelse før og efter spillet. Altid rent og pænt!

Bemandet Café

Brug vores Café og loungeområde og få en ekstra en god oplevelse både før, under og efter din træning.

Send en forespørgsel på et privat arrangement

 

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på mail: kontakt@padelstar.dk eller på telefon: 73 70 70 72
med jeres ønsker og budget. Så arrangerer vi det bedste arrangement for jer. Priserne for vores private arrangementer varierer alt efter, hvilke ønsker I har. 

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med sjov, padel tennis og godt humør!