Padel Star

Online butik

Padel Star - Osaka Pro Tour LTD Power 2022

Osaka Pro Tour LTD Power 2022

Varenummer (SKU): 10182 Kategori:

2.349,00 kr.

3 på lager

Osaka Pro Tour LTD Power

Pro Tour Limited edition er et de eneste padel bats med den yderst populære 18K carbonbelægning. Derudover styrker materialet dit styrke-til-vægt forhold, som giver dig en fantastisk følelse af overskud i armen, når du spiller. Brugen af dette materiale gør da også, at dette padel bat er et high end produkt, og et af de ypperste Osaka padel bats på markedet.

Dette bat kommer i en begrænset mængde, hvilket betyder af det er en limited edition.

Battet er karakteriseret ved at være dråbeformet, som betyder at battet har en suveræn evne til at genere mere power i slagene! Yderst velfungerende bat for den aggressive, offensive spiller, som ønsker at slå bolden ud af buret. Sweetspottet sidder højt i battet, og du får ved smash en ekstrem fartoverførsel i bolden.

Af fede teknologier i dette bat, har vi valgt at tage disse med:

Du får i battets kerne det meget populære skum (Osaka Snap Foam-teknologi), som bl.a. giver dig et ekstra lækkert touch på bolden. Dertil kan det nævnes, at dette bat er yderst velegnet til at spinne/skrue bolden til perfektion, takket være battets ru overflade (Sand Surface), samt det velkendte Quantum Spin System, som virkelig kan få padel bolden til at ændre retning og forvirrer din modstander.

Et padel bat med power i et super lækkert design.

Er du til power og den lidt mere offensive spillestil? Og er du ydermere en spiller, som godt kan lide at se padel bolden spinne? Så er dette padel bat lige noget for dig. Et topklasse padel bat med de fedeste egenskaber og teknologier.

OBS! Leveres med et fedt pose cover.