Arrangementer

Hold dit arrangement hos Padel Star

Hos Padel Star kan i holde jeres helt eget arrangement. Om det er fødselsdag, polterabend, herrefrokost, netværks- eller morgenmøde, så kan vi hjælpe med lige præcis det arrangement, som I ønsker. Vi sammensætter private- og firmaarrangementer efter jeres behov og budget. Book et arrangement til dit formål her.

Padel tennis er en sjov og populær sportsgren, der er i stor vækst og på vej frem i Danmark. Spillet er ofte beskrevet som en blanding mellem squash og tennis, der henvender sig til alle og er nemt at komme i gang med.

Padel tennis kan være med til at styrke jeres sammenhold, skabe gode oplevelser, give sved på panden og udfordre jer allesammen.

Vi sørger også gerne for forplejning i forbindelse med jeres arrangement. I vores lokaler har vi pladser til 24 personer af gangen og har i særlige ønsker til forplejning, hjælper vi også gerne med dette.

Når i booker et arrangement hos Padel Star, får i de bedste faciliteter. Vores baner er Panorama-baner fra Adidas af bedste kvalitet, og alt vores udstyr er splinternyt. Vi har i alt 4 baner, som kan bookes samlet eller hver for sig, alt efter hvor mange i er.

I bestemmer selv, hvilken varighed, type af forplejning og aktiviteter, som skal inkluderes i jeres padel tennis arrangement. Hvis I ønsker en instruktør eller turneringsleder til jeres arrangement, er dette også en mulighed.

Et privat arrangement eller et firmaarangement?

Skal du have holdt dit helt eget private arrangement eller skal det være et specielt arrangement til firmaet, så har vi nedenunder eksempler på, hvilke arrangementer du kan vælge at holde, så du får dine behov opfyldt.

Eksempler på arrangementer

Hos Padel Star, kan i få lige præcis det arrangement, I ønsker. Nedenfor kan I se nogle eksempler på, hvilke arrangementer det kunne være. Har I andre ønsker eller behov, så tøv ikke med at kontakte os. Så strikker vi lige netop den kombination sammen, som passer til jer.

Privat arrangement

 • Fødselsdag
 • Polterabend
 • Herrefrokost
 • Damefrokost
 • Julefrokost
 • og mange mange flere

Priser varierer efter ønsker og behov. Læs mere om private arrangementer her.

Firma arrangement

 • Netværksmøde
 • Morgenmøde
 • Julefrokost
 • Sommerfest
 • Fyraftensarrangement
 • og mange mange flere

Priser varierer efter ønsker og behov. Læs mere om firma arrangementer her.

null

Gratis parkering

Du får altid gratis parkering hos os, når du lejer en bane, og vi lover, at der er plads nok til alle.
null

Omklædningsrum

Der er helt nye omklædningsfaciliteter, som giver en god oplevelse før og efter spillet. Altid rent og pænt!
null

Bemandet café

Brug vores café og loungeområde og få en ekstra en god oplevelse både før, under og efter din træning.

Send en forespørgsel på et arrangement

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på mail kontakt@padelstar.dk eller på telefon (+45) 73 70 70 72 med jeres ønsker og budget. Så arrangerer vi det bedste arrangement for jer.

Priserne for vores arrangementer varierer alt efter, hvilke ønsker I har.

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med sjov, padel tennis og godt humør!

Dit padel tennis center i Aarhus

Hos Padel Star tror vi på, at sammenhold og stærk teambuilding bliver opbygget gennem god kommunikation, fede arrangementer og teamwork!

Ring til osBook bane
(+45) 73 70 70 72
Book en bane