Firmaarrangementer

Teambuilding, der styrker sammenholdet hos Padel Star

Hos Padel Star kan I få lige præcis det firmaarrangement, som I ønsker.

Vi har de bedste faciliteter til en teambuilding-aktivitet, som kan styrke sammenholdet i jeres virksomhed og udfordrer hver og én. Hvis I ønsker det, sørger vi også gerne for forplejning og instruktør. Hos os handler det om at have det sjovt og lave træning, hvor alle kan være med.

Vi benytter Panorama-baner fra Adidas af bedste kvalitet, og alt vores udstyr er splinternyt. Vi har i alt 4 baner, som kan udlejes enten samlet eller hver for sig, afhængigt af hvor mange deltagere, I er til jeres arrangement.

Hos Padel Star har vi samtidig mødelokaler på op til 24 personer. Vi kan håndtere alle typer af firmaarrangementer og møder. I bestemmer selv, hvilken varighed, type af forplejning og aktiviteter, som skal inkluderes i jeres padel tennis-arrangement. Hvis I ønsker en instruktør eller turneringsleder til jeres arrangement, er dette også en mulighed, så I får mest muligt ud af jeres besøg hos os.

Forskellige pakkeløsninger til firmaarrangementer

Nedenunder kan I få et overblik over nødvendige og praktiske informationer, når I vælger at booke og afholde et firmaarrangement hos Padel Star i Aarhus. I kan altid kontakte Padel Star, hvis i har yderligere spørgsmål angående vores pakkeløsninger.

Eksempler på firmapakker

Hos Padel Star får I som sagt lige præcis det firmaarrangement, som I ønsker jer. Nedenfor kan I se to eksempler på, hvad en firmapakke kunne indeholde hos os . Har I andre ønsker eller behov, så tøv ikke med at kontakte os. Så strikker vi lige netop den kombination sammen, som passer til jeres ønsker.

Morgenmøde

  • 1 times padel på én bane
  • Bolde og bat
  • Morgenmad (kaffe, bolle og kage)
  • Mødelokale i 2 timer

Pris: 955,- ekskl. moms

Firmaarrangement

  • 2 timers padel på én bane
  • Bolde og bat
  • Instruktør/leder af Americano turnering
  • 1 vand pr. person

Priser fra: 1.395,- ekskl. moms

null

Gratis parkering

Du får altid gratis parkering hos os, når du lejer en bane, og vi lover, at der er plads nok til alle.
null

Omklædningsrum

Der er helt nye omklædningsfaciliteter, som giver en god oplevelse før og efter spillet. Altid rent og pænt!
null

Bemandet café

Brug vores café og loungeområde og få en ekstra en god oplevelse både før, under og efter din træning.

Send en forespørgsel på et arrangement

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på mail kontakt@padelstar.dk eller på telefon (+45) 73 70 70 72 med jeres ønsker og budget. Så arrangerer vi det bedste firmaarrangement for jer. Priserne for vores firmaarrangementer varierer alt efter, hvilke ønsker I har.

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med teambuilding, padel tennis og godt humør!

Dit padel tennis center i Aarhus

Hos Padel Star tror vi på, at sammenhold og stærk teambuilding bliver opbygget gennem god kommunikation, fede arrangementer og teamwork!

Ring til osBook bane
(+45) 73 70 70 72
Book en bane