Træning

Padel tennis træning på Panorama-baner fra Adidas

Hos Padel Star har vi de bedste faciliteter og træningsbaner til padel tennis. Vi benytter Panorama-baner fra Adidas af bedste kvalitet, og alt vores udstyr er splinternyt. Vi har i alt 4 baner, som kan lejes enten samlet eller hver for sig, afhængig af hvor mange i er. Det er muligt at være op til 4 på hver bane af gangen.

Vi har flere forskellige muligheder for træning hos Padel Star. I har mulighed for at booke en bane til træning gennem vores bookingsystem. Her står I selv for træningen, hvordan I ønsker at spille, varighed, samt hvor mange I er på banen.

Derudover er det også muligt at booke forskellige træninger, hvor I har en instruktør med på banen. Disse træninger kan blandt andet være sommertræning eller privat træning. Tider, priser og varighed for træningerne varierer alt efter hvilken træning, der er tale om.

Vi ønsker at skabe et padel center, hvor det er hyggeligt og sjovt at være, og hvor alle har mulighed for at være med. De lækre faciliteter i centeret rummer både café og loungeområde, der er med til at give dig en god oplevelse både før, under og efter din træning. Derudover er der – selvfølgelig – også helt nye omklædningsfaciliteter.

Vores center er bemandet. Derfor vil der altid være en i centeret, du kan henvende dig til, hvis du har spørgsmål til booking af træninger, regler eller andre praktiske henvendelser.

null

Gratis parkering

Du får altid gratis parkering hos os, når du lejer en bane, og vi lover, at der er plads nok til alle.
null

Omklædningsrum

Der er helt nye omklædningsfaciliteter, som giver en god oplevelse før og efter spillet. Altid rent og pænt!
null

Bemandet café

Brug vores café og loungeområde og få en ekstra en god oplevelse både før, under og efter din træning.

Send en forespørgsel på træning

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på mail kontakt@padelstar.dk eller på telefon (+45) 30 70 33 72 med jeres ønsker og budget. Så vil vi se, om vi kan sammensætte en træning der passer til jer. Priserne for en træning vil varierer alt efter, hvilke ønsker I har.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Dit padel tennis center i Aarhus

Hos Padel Star tror vi på, at sammenhold og stærk teambuilding bliver opbygget gennem god kommunikation, fede arrangementer og teamwork!

Ring til osBook bane
(+45) 73 70 70 72
Book en bane