Handelsbetingelser

Forbehold og priser

Padel Star forbeholder sig retten til at ændre priser uden varsel. Ligeledes tages der forbehold for tryk-/tastefejl.

Trækning af beløb og kvittering

Padel Star foretager omgående trækning af betalinger på hjemmesiden. Kvittering modtages derefter via e-mail. Levering af lejede bat og købte bolde sker lokalt i centeret ved fremmøde.

Fortrydelsesret

Som hovedregel er der ikke fortrydelsesret for køb af serviceydelser som baneleje og arrangementer. Der refunderes derfor ikke penge efter fuldendt booking. Dog er alle køb af forbrugsvarer såsom bolde forbundet med almindelige regler for fortrydelse (læs mere nedenfor).

Reklamationsret og returret

Forbrugsvarer såsom bolde er omfattet af almindelige regler for forbrugerkøb, herunder 14 dages fri returret uden omkostninger samt 24 måneders reklamationsret. Dette forudsætter naturligvis, at boldene ikke har været brugt og returneres i oprindelig indpakning og stand.

Alle klager fremsendt til kontakt@padelstar.dk vil blive behandlet af os og vi giver efterfølgende en personlig tilbagemelding.

Ansvar

Padel Star forbeholder sig ret til at annullere en brugers booking ved manglende betaling, og hvis der sker misligehold af Padel Stars ejendom. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til brugeren ved evt. annullering.

Padel Stars adresse og CVR:

Padel Star ApS
Axel Kiers Vej 13
8270 Højbjerg

CVR: 41 12 02 66

Ring til osBook bane
(+45) 73 70 70 72
Book en bane