PADEL TENNIS I VIBY

Skal du spille padel tennis i Viby?

Bor du i Aarhus-området, og mangler du et sted, hvor du kan give den gas med padel tennis, har vi baner til padel tennis, der er placeret centralt lidt uden for Aarhus mellem Viby og Højbjerg.

Har du brug for hjælp til at finde os på din app eller din PC, kan du indtaste adressen Axel Kiers Vej 13 på din enhed. Vores padel tennis center i Viby skulle meget gerne komme frem, men ellers er du mere end velkommen til at kontakte Padel Star – så hjælper vi dig gerne på rette vej!

padel tennis århus viby højbjerg
Padel tennis viby

DIT PADEL TENNIS CENTER I VIBY

De bedste padel tennis-baner i Viby

I vores hal finder du 4 topmoderne Adidas padel tennis baner. Vi bruger panorama baner fra Adidas, så du har de bedste forhold til et slag padel tennis. Her er højt til loftet (både i bogstavelig og overført betydning), og det er optimalt for spillet, da det giver de optimale forhold til en god kamp uden uønskede opbrud i spillet grundet forstyrrende loftbjælker.

Du kan altid leje udstyr af os, hvis du ikke har dit eget endnu. Vores padel tennis center er altid bemandet, og personalet står altid klar til at give dig vejledning i forhold til både padel tennis-regler, valg af udstyr m.m. Vi tilbyder desuden en hyggelig café med loungeområde, hvor du og dine medspillere kan nyde lidt kvalitetstid før og efter kampen.

Hvis du leder efter det perfekte sted at spille padel tennis i Viby, er du kommet til det rette sted. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os!

Er padel tennis noget for dig?

Padel tennis oplever en enorm interesse for tiden, og sporten vinder mere og mere frem i hele Danmark. Bare i Aarhus er der allerede 3 centre, som ikke eksisterede for bare få år siden. Har du også lyst til at prøve kræfter med sporten, er Padel Star stedet, hvor du på egen krop kan opleve, hvorfor padel tennis er den hurtigst voksende sport i Danmark.

Så hvis du har lyst til at prøve padel tennis af, er Padel Star det helt rigtige sted at prøve sporten af. Måske bor du i eller omkring Aarhus, og du vil gerne holde dig aktiv samtidig med, at du får en god dosis konkurrence og et smil på læben. Måske du allerede kender til sporten. Måske du har har hørt om sportens store succes i udlandet. Eller måske har du en ven, nabo eller kollega, som har anbefalet dig at prøve det?

Tag udfordringen op, og invitér dem med ud til os, så I sammen kan få en sjov oplevelse med padel tennis i Aarhus-området!

Hvad er padel tennis egentlig?

Padel tennis er en efterhånden en meget velkendt sportsgren i det meste af verden, og selvom den først for alvor har fået fat i Danmark for relativt nylig, så brager den frem i popularitet! Hvis du gerne vil vide mere om padel tennis i Danmark, så kan du klikke dig ind på Dansk Padel Forbund (DPF) for at tilmelde dig turneringer, lære reglerne at kende m.m.

Padel tennis er en blanding mellem omkring 20 % squash og 80 % tennis, og man spiller på en bane, der er 20 x 10 meter. Banen har bander af både glas og trådnet hele vejen rundt, og der er et tennisnet i midten. Det er mest almindeligt at spille double, men man kan også spille single padel tennis. Man spiller med en tennisbold og et såkaldt ‘padel bat’, der mest af alt minder om et forstørret bordtennisbat med små huller i. Man bruger altså ikke en opstrenget ketcher som i både tennis og squash. 

Vi glæder os til at se dig til et slag padel tennis i vores center, og det kan du få mulighed for indenfor vores fleksible åbningstider!