Padeltennis i Aarhus

Velkommen hos Padel Star

Hos os finder du et topmoderne padel tennis center i Aarhus.

Padel tennis-baner i Aarhus

I vores hal i Aarhus finder du 4 topmoderne padel tennis-baner. Vi tilbyder vores spillere de bedste faciliteter og baner inden for padel tennis. Vi har Panorama-baner fra Adidas i høj kvalitet, og alt vores udstyr er splinternyt. På den måde kan du nyde et spil padel tennis i fantastiske rammer uden at gå på kompromis med noget.

Du har mulighed for at leje eller købe padel tennis-udstyr fra Adidas i centeret, hvis du ikke selv har udstyret, der skal bruges. Vores hal i Aarhus er bemandet i hele centerets åbningstid, som er fra tidlig morgen til sen aften. Det vil sige, at du til enhver tid kan leje og købe udstyr, få svar på spørgsmål og få vejledning i forhold til eksempelvis padel tennis-reglerne og valg af udstyr.

I vores padel tennis center i Aarhus finder du desuden en hyggelig café og et loungeområde, hvor du og dine medspillere kan nyde lidt kvalitetstid før og efter kampen. Vi lægger nemlig vægt på at skabe et padelcenter, hvor det er hyggeligt og sjovt at være.

Hvis du leder efter det perfekte sted at spille padel tennis i Aarhus, så er du kommet til det helt rette sted. Det er let og enkelt at booke en bane i systemet, hvor du udover at kunne se ledige tider også kan finde gode tilbud og tilmelde dig vores turneringer. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Padel Star i Aarhus!

Er padel tennis noget for dig?

Du bor måske i eller omkring Aarhus og vil gerne holde dig aktiv og samtidig konkurrere og have det sjovt. Måske kender du allerede sporten, eller måske har du hørt om padel tennis fra en ven, kollega eller lignende? Tag udfordringen op og invitér en makker med ud til Padel Star i Aarhus, så I kan få en sjov oplevelse sammen.

Padel tennis er for alle, og det er en fleksibel motionsform. I vores center i Aarhus kan du spille padel tennis året rundt. Det er let at komme i gang – alt du skal bruge er et bat og nogle bolde, som du kan leje eller købe hos os. Hos Padel Star i Aarhus har alle mulighed for at være med, og vi byder alle velkommen til at spille med, uanset om du er nybegynder eller øvet, barn eller voksen. Hvis du ønsker at lære at spille padel tennis eller gerne vil blive endnu bedre til det, er det desuden muligt at booke forskellige former for træning, hvor du får en instruktør med på banen med henblik på at forbedre din teknik og dit spil.

Vi har 4 padel tennis-baner, og det er muligt at leje en eller flere baner, alt efter hvor mange I er. Du har også mulighed for at afholde private- eller firmaarrangementer, hvor vi sammensætter den rette løsning alt efter dine behov og dit budget. Vores private padel tennis-arrangementer er ideelt for dig, der ønsker at styrke sammenholdet i en gruppe og samtidig have det sjovt og få sved på panden.

Hvad er padel tennis?

Padel tennis er efterhånden blevet en meget populær og udbredt sportsgren i det meste af verden. Selvom padel tennis først for alvor har fået fat i Danmark for relativ nyligt, så er sporten på imponerende kort tid blevet meget populær. Også i Aarhus er padel tennis blevet en sportsgren, som flere og flere spiller. Alene i Aarhus er der inden for de seneste par år blevet opført 4 padel tennis-centre.

Padel tennis er en blanding mellem squash og tennis. Man spiller på en bane, der er 20 x 10 meter, og en padel tennis-bane er således lidt mindre end en standard tennisbane. Banen er omgivet af vægge, som aktivt bliver brugt i spillet, og der er et net placeret i midten. Padel tennis har sine egne bat, som kaldes et ’padel bat’, der minder om et forstørret bordtennisbat med små huller i, og der spilles med tennisbolde. Det er mest almindeligt at spille double, hvor man er 4 spillere på banen, men man kan også spille single padel tennis. Man spiller efter samme pointsystem som i tennis, hvor man deler kampen op i partier og sæt. Der spilles 6 partier per sæt og bedst af 3 sæt. Hvis du gerne vil vide mere om padel tennis i Danmark, så kan du klikke dig ind på Dansk Padel Forbund (DPF). Her kan du tilmelde dig turneringer, lære om reglerne med mere.

Udover at være en glimrende motionsform besidder padel tennis store sociale kvaliteter. Hvis du, ligesom mange andre, har fået lyst til at prøve den populære sportsgren og finde ud, hvorfor padel tennis er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark, kan du hos Padel Star i Aarhus prøve det af. Vi glæder os til at se dig!

Ring til osBook bane
(+45) 73 70 70 72
Book en bane